Periodic, cate un politist gaseste un portofel pe care il inapoiaza proprietarului. „Norocul” a dat si peste un oradean

Miercuri, 5 octombrie 2016, poliţistul local Hendre Samuel din cadrul Poliţiei Locale Oradea, în timp ce se afla în afara orelor de serviciu, a găsit pe stradă un portofel cu bunuri în valoare de peste 2.000 lei.

În jurul orei 13:30, acesta a remarcat faptul că pe strada Republicii pietonal, lângă restaurantul Leon, era uitat un portofel. În urma verificării, a constatat că în interiorului portofelului se aflau acte personale, carduri bancare şi bacnote (300 lire sterline şi 580 lei).

Dând dovadă de profesionalism şi ţinând cont de principiile care guvernează conduita unui poliţist local, respectiv cinstea şi corectitudinea, agentul de poliţie Hendre Samuel a rămas în zonă, în eventualitatea reîntoarcerii proprietarului portofelului. Acesta s-a dovedit a fi domnul Ioan Marian Cristian din Ploieşti, căruia i-au fost predate bunurile găsite.

Poliţiştii locali îi îndeamnă pe cetăţeni să dea dovadă mereu de spirit civic. Astfel de fapte sunt de dorit să fie regăsite în acţiunile cât mai multor cetăţeni din municipiul Oradea.
Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă: 0259.969 – Dispecerat.

Distribuie informația
Alte știri