Permis de călătorie gratuit pentru a vizita Europa! Vezi candidații eligibili

Foto: arhiva

Tinerii născuți între 1 iulie 2003 (inclusiv) și 30 iunie 2004 (inclusiv) vor putea admira varietatea nesfârșită a peisajelor și orașelor europene, călătorind gratuit cu trenul, în cadrul programului Erasmus+, informează DiscoverEU. Ei au la dispoziție două runde de înscrieri în fiecare an. Solicitanții selectați vor primi un permis de călătorie.

Înscrierile au început joi, 7 aprilie 2022 și se vor încheia joi, 21 aprilie 2022, la ora 12:00 (CEST). Anul acesta, într-o primă fază, vor fi puse la bătaie 35.000 de locuri.  

Pentru a fi eligibil, trebuie:

  • să te fi născut între 1 iulie 2003 (inclusiv) și 30 iunie 2004 (inclusiv)
  • să completezi corect formularul de înscriere online, indicând numărul cărții de identitate, al pașaportului sau al permisului legal de ședere
  • să fii rezident legal*, la momentul luării deciziei de selecție, într-una din următoarele țări:

Permisul de călătorie acoperă statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv țările și teritoriile de peste mări sau   țările terțe asociate la programul Erasmus+: Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia și Turcia.

Tinerii selectați pot călători pe o perioadă de cel puțin 1 zi și cel mult 30 de zile, între 1 iulie 2022 și 30 iunie 2023.

Ei pot alege să meargă în călătorie singuri sau poți forma grupuri cu alte 4 persoane, atâta timp cât și acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate. Toți membrii grupului trebuie să utilizeze codul alocat pentru a-și completa propriul formular de înscriere, informează DiscoverEU.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri