Persoană salvată dintr-o casă cuprinsă de flăcări, în Biharia

Luni, 06 noiembrie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă situată în localitatea Biharia, o persoană fiind salvată din locuința cuprinsă de flăcări.

În jurul orei 12.55, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, cu privire la producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Cetății din Biharia, la adresa indicată fiind mobilizați imediat, pompierii Detașamentului 2 Oradea, cu trei autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Înainte de sosirea forțelor de intervenție, echipajul de pompieri militari paramedici al Stației Valea lui Mihai, care trecea prin zonă, aflându-se în deplasare spre municipiul Oradea, a sesizat incendiul, a oprit la fața locului și a evacuat proprietarul, în vârstă de 46 de ani, care refuza să iasă din casa cuprinsă de flăcări și inundată cu fum, reușind astfel să-i salveze viața.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de stingere au acționat pentru lichidarea incendiului, care se manifesta violent în cele două camere ale locuinței și au evacuat o butelie, prevenind astfel producerea unei deflagrații, iar echipajele SMURD au asistat bărbatul evacuat din locuință (suspect de intoxicație cu fum), transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, pentru investigații și îngrijiri suplimentare.

Incendiul a fost stins în aproximativ 35 de minute, pompierii împiedicând propagarea acestuia la o locuință învecinată și la o construcție auxiliară.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o fumatul, s-a soldat cu arderea bunurilor din două încăperi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri