Pescăruș cu aripa fracturată, salvat în Cluj Napoca, de o familie din Oradea

Un pescăruș cu aripa fracturată, observat în zona unui canal din Cluj Napoca a fost salvat după ce o familie din Oradea a ajutat la prinderea acestuia.

Pescarus cu aripa fracturata, capturat dupa o zi in care nu își schimbase locul. Mulțumim vecinilor care ne-au semnalat problema si au urmărit cazul, dar si familiei din Oradea, care era in trecere si a dat o mana de ajutor la prinderea lui. Dacă sunteți martorii unor asemenea situații, anuntați-ne pe noi sau pe alți voluntari in domeniu, uneori nu este necesara capturarea animalului, decât mutarea lui sau pozitionarea in cuib, in cazul păsărilor foarte tinere, , au transmis cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului pe pagina de Facebook.

Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării, filiala Cluj este un ONG educativ și activ, care își propune să contribuie la încetarea actelor iresponsabile de poluare și braconaj prin acționarea directă pe teren si sesizarea institutiilor si autoritatilor abilitate in rezolvarea acestor probleme.

Distribuie informația
Alte știri