Peste 100 de soferi amendați pentru viteză în Bihor, în ultimele 24 de ore. Au fost sancționați și 30 de bicicliști

foto arhiva

164 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Peste 110 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză.

La data de 9 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 54.120 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut cinci permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 113 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 11 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 30 de bicicliști, trei sancțiuni au fost pentru opriri neregulamentare, alte trei pentru lipsa ITP, iar patru sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri