Peste 14.000 de orădeni vor trebui să răspundă chestionarului Primăriei privind instalațiile imobilului aflat în proprietatea lor

Începând de săptămâna viitoare, Primăria Oradea va trimite prin poștă pentru o parte din orădenii care dețin case un chestionar cu privire la instalațiile pe care le deține imobilul pe care îl au în proprietate, aceștia având obligația să bifeze dacă imobilele au sau nu instalații electrice, de apă, canalizare sau încălzire.
Prin acest demers, municipalitatea dorește actualizarea bazelor de date a proprietăților privind dotarea cu instalații și fără instalații și care să permită o impozitare corectă și corespunzătoare pentru fiecare proprietar în parte.

Directorul economic al Direcției Economice din Primăria Oradea, Eduard Florea a precizat: ”Primăria Oradea va transmite un număr de 14.280 de adrese, prin care le solicităm proprietarilor să verifice prin completarea unui chestionar dacă imobilul aflat în proprietate este dotat cu toate instalațiile. Practic, proprietarii vor fi invitați să răspundă dacă încălzirea imobilului pe care îl dețin se face prin calorifere sau conducte în pardoseală, dacă imobilul e racordat la rețeaua de apă și canalizare sau dacă are instalații electrice, indiferent dacă sunt conectate la rețelele publice sau sunt autonome. Momentan, așteptăm editarea chestionare de către un operator specializat, urmând ca în perioada imediat următoare acestea să fie transmise prin poștă către toți cei 14.280 de proprietari de case sau apartamente la case”.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri