Peste 145 de conducători auto, sancționați de polițiștii bihoreni. Vezi câți au rămas fără permis

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
Controalele lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 146 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 58.405 lei. De asemenea, au fost reţinute șapte permise de conducere, trei certificate de înmatriculare și au fost constatate trei tamponări.

Vineri, 4 mai., la ora 00.20, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 120 km/h, înregistrată radar. Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația
Alte știri