Peste 15.000 de semnături pentru Misiunea Grivei

Voluntarii, asociațiile de protecție a animalelor și USR Oradea au strâns peste 15.000 de semnături pentru o viață mai bună a câinilor fără stăpân din Oradea!

Anunțăm cu bucurie că am strâns împreună cu orădeni inimoși peste 15.000 de semnături pentru inițiativa cetățenească „Misiunea Grivei”. Inițiativa are ca scop implementarea unui sistem modern și uman de management al câinilor fără stăpân din Oradea.

„Suntem extrem de recunoscători societății civile și orădenilor care s-au alăturat campaniei noastre și au semnat inițiativa cetățenească, a declarat Gabriela Șușman, inițiatoare a campaniei Misiunea Grivei.

”Acest număr impresionant de semnături demonstrează dorința puternică a cetățenilor de a vedea o schimbare în modul în care sunt tratați câinii fără stăpân din Oradea, mai ales în adăpostul Grivei,” a declarat Gabriela Jurjea, inițiatoare a campaniei Misiunea Grivei.

Inițiativa „Misiunea Grivei” propune o abordare modernă și umană a problemei câinilor fără stăpân, bazată pe sterilizare, microcipare, vaccinare, adopție responsabilă și condiții bune pentru adăpostul Grivei.

„Suntem convinși că această inițiativă va duce la o reducere semnificativă a numărului de câini abandonați pe străzile din Zona Metropolitană Oradea și va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții câinilor fără stăpân”, a adăugat Mihai Șvab, inițiator al campaniei. 

Asociațiile de protecție a animalelor și USR Oradea invită toți susținătorii și semnatarii inițiativei să participe la depunerea celor 15.094 de semnături la Primăria Oradea luni, 22 aprilie, de la ora 16:30, însoțiți de prietenii lor patrupezi.

Distribuie informația
Alte știri