Peste 150 de pompieri militari bihoreni înaintați în grad, la termen

Un număr de 157 de pompieri militari bihoreni care au îndeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul acestui an și celelalte condiții stabilite prin actele normative în vigoare, sunt avansați la termen, în gradul următor, prin ordin al inspectorului şef, general de brigadă Caba Sorin Mihai.

 Astfel, astăzi, 01 august a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor și la sediile subunităților, a avut loc festivitatea de avansare în grad a 8 ofițeri, 2 maiștri militari și 147 subofițeri pompieri, eveniment la care a fost prezentă comanda inspectoratului și subunităților, precum și personalul acestora.

Pompierii militari avansați, vor dobândi noile grade militare, parcurgând încă o treaptă în ierarhia militară. Pentru munca depusă, rezultatele bune obținute și competența profesională de care au dat dovadă de-a lungul timpului, cadrele militare înaintate în grad, au fost felicitate de comanda unităţii,  care le-a urat să poarte noile grade cu aceeași implicare, demnitate și responsabilitate dovedite până acum, precum şi de către ceilalţi colegi ai acestora. Tuturor pompierilor avansaţi astăzi la gradul următor, le dorim sănătate, reuşite profesionale, stăruirea în fapte bune şi să fie mândri de uniforma pe care o poartă

Alte știri