Peste 160 de cai și 41 de atelaje vor concura în acest weekend la Pășunea Berkeș

Duminică, 21 aprilie, centrul orașului Oradea a fost cucerit de o paradă de atelaje trase de 2 cai, spre încântarea privitorilor. Cele 10 atelaje, venite atât din România cât și din Ungaria, au pornit pe străzile orașului cu scopul de a anunța și promova Concursul Internațional de Atelaje care va avea loc în acest weekend la Pășunea Berkeș din Oșorhei.

În perioada 25-28 aprilie, Pășunea Berkeș redevine locul de întâlnire pentru sute de participanți și spectatori, pasionați de atelaje și iubitori de cai. Concurenți din 7 tări, cu 41 de atelaje, se vor întrece în probe de dresaj, maraton și conuri. În total vor fi peste 160 de cai, ceea ce este o premieră în România. Tot în premieră, anul acesta se va organiza și Concursul cu Ponei pentru copii.

Programul evenimentului:
Vineri, 26 aprilie, ora 11:00 – proba de dresaj;
Sâmbătă, 27 aprilie, ora 11:00 – proba de maraton;
Duminică, 28 aprilie, ora 11:00 – proba de obstacole.

Este o ocazie unică de a vedea unii din cei mai valoroși cai din Europa, cele mai luxoase atelaje și cei mai titrați driveri din lume, care cu siguranță ne vor oferi un spectacol în cele trei zile ale evenimentului.

Concursul Internațional de Atelaje a ajuns deja la a treia ediție și este cea mai importantă competiție de acest fel din România, fiind clasificat de Federația Internațională Ecvestră drept un concurs de 3 stele.

Evenimentul este organizat de Primăria Oşorhei, Agenția Națională pentru Sport şi Federaţia Ecvestră Română, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea.

Distribuie informația
Alte știri