Peste 2.300 de tineri români vor putea explora Europa cu trenul

Foto: newsbucuresti.ro
Distribuie pentru prietenii tăi:

Comisia Europeană a anunțat rezultatele ultimei sale runde de înscrieri pentru DiscoverEU: 60.950 de tineri vor primi câte un permis de călătorie gratuit pentru a vizita continentul, dintre care 2343 de români.

Runda de înscrieri din octombrie a fost deschisă tuturor tinerilor europeni născuți între 1 iulie 2001 și 31 decembrie 2003. În mod excepțional, s-au putut înscrie și tinerii de 19 și 20 de ani, deoarece rundele lor au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Dată fiind incertitudinea legată de evoluția pandemiei, tuturor călătorilor li se vor oferi rezervări flexibile prin intermediul unui nou permis mobil de călătorie. La 17 ianuarie 2022, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri în direct pe contul de Instagram al European Youth, în cadrul căreia participanții vor adresa întrebări legate de viitoarea lor călătorie.

Candidații selecționați vor călători singuri sau în grupuri de până la cinci persoane între martie 2022 și februarie 2023, pentru o perioadă de până la 30 zile.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri