Peste 200 de decese din cauza coronavirusului în România

Foto: ziuadecluj.ro

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 203, după ce miercuri au fost anunţate oficial şase decese, inclusiv cel al ambulanţierului de 53 de ani de la Suceava.

Un alt deces este al unei femei de 61 de ani din jud.Mureş. Debut bolii a fost în 1 aprilie, cu dureri precordiale şi retrosternale şi cu dispnee severa, fiind internată în 4 aprilie la Spitalul Municipal Târnăveni-Secţia ATI, apoi transferată pe data de 6 aprilie la SCJU Tg.Mures – Secţia ATI. Femeia a murit marţi. Ea avea condiţii medicale pre-existente: insuficienţă mitrală şi boală hepatică cronică.

O femeie de 38 de ani, din judeţul Constanţa a murit marţi, boala debutând în 23 martie, Femeia a fost internată la ATI în 31 martie, diagnosticul fiind confirmat în 1 aprilie. Ea nu avea condiţii medicale preexistente. 

O altă victimă este o femeie de 90 de ani, din Bucureşti, a cărei stare generală s-a modificat în 4 aprilie, diagnosticul de coronavirus fiind confirmat ân 7 aprilie. Ea a fost transferată din Spitalul “Floreasca” Bucureşti la INBI “Prof.Dr.Matei Bals” pe data de 6 aprilie. Femeia, care era hipertensivă, a murit marţi.

Un bărbat de 57 de ani din Bucureşti a fost confirmat în 26 martie, fiind transferat în 4 aprilie din Spitalul Elias la Spitalul Colentina şi raportat la DSP Bucureşti în 7 aprilie, când a decedat. El avea hipertensiune şi diabet zaharat. 

O altă persoană decedată este o femeie de 76 de ani din Bucureşti. Internată pe data de 7 aprilie în Spitalul Pantelimon cu insuficienţă respiratorie acută, bronhopneumonie, ea a necesitat ventilatie mecanica. Diagnosticul de coronavirus a fost confirmat pe data de 7 aprilie, când femeia a şi decedat.Femeia suferea de obezitate, diabet zaharat tip II, polineuropatie, boală renală cronicî st.III.

Distribuie informația
Alte știri