Peste 200 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

În perioada 25 aprilie – 1 mai , poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în această perioadă, au fost aplicate 213 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 77.220 de lei. Poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere si cinci certificate de înmatriculare.


139 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, opt pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, iar 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.


Distribuie informația
Alte știri