Peste 260 de bilete de tratament pentru pensionarii bihoreni. Vezi unde

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de 266 bilete de tratament. Sunt aferente seriei 11, începând cu data de 26 iulie, pentru staţiunile: Băile Felix, Băile 1 Mai, Tinca, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Geoagiu Băi, Govora, Băile Herculane, Lacul Sărat, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Slănic Prahova, Turda,Tușnad, Vatra Dornei.

Acestea se pot ridica de la sediul instituţiei zilnic, conform programului de lucru, până în data de 20 iulie, luni- joi, orele 8.00-16.00, vineri in intervalul orar 8.00-13.00.

Redistribuirea  lor va avea loc o zi mai tarziu, începând cu ora 8.

Biletele de tratament se eliberează conform Criteriilor de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr. 347/05.02.2020 al presedintelui Casei Naționale de Pensii Publice, în baza cererii depuse.

Având în vedere că Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă a reluat activitatea începând cu data de 24.06.2020, reiterăm informațiile conform cărora  au fost întreprinse acțiuni de prevenire a contaminării cu noul coronavirus pentru perioada în care se desfășoară activități specifice, cu scopul de a proteja clienții și personalul care activează în bazele de tratament balnear.

Totodată aducem la cunoștința tuturor beneficiarilor că în toate unitățile hoteliere au fost implementate măsurile necesare pentru ca facilitățile oferite să fie complet operaționale; circuitele funcționale din bazele de tratament au fost create pentru a oferi asiguraților servicii în condiții de maximă siguranță. Aceste măsuri duc la creșterea numărului de zile de intrare a clienților cu până la 5-8 zile, începând cu seria 11.

Persoanele încadrate în grad de handicap grav care au dreptul la asistent personal sau au optat pentru indemnizaţia lunară pentru însoţitor, respectiv pensionarii de invaliditate gradul I care beneficiază de indemnizație de însoțitor pot beneficia de bilet de tratament balnear doar dacă sunt însoţite. De asemenea însoţitorii persoanelor încadrate în grad de handicap grav / în gradul I de invaliditate trebuie să îndeplinească condiţiile de la art. 122 alin. 2 al Legii nr.263/2010 cu modificările şi completările ulterioare.

Distribuie informația
Alte știri