Peste 30.000 de pachete cu ţigări, fără documente de provenienţă, descoperite ascunse într-o autoutilitară la P.T.F. Borș II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în interiorul unui autocamion, condus de un cetăţean ucrainean, 30.000 de pachete cu ţigări pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 12.06.2022, în jurul orei 07.19, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II – judeţul Bihor s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes-Benz înmatriculată în România, încărcate cu produse umanitare.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în partea din spate a compartimentul marfă al autovehiculului, într-un spaţiu amenajat sub produsele transportate, mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări.  În urma verificării conţinutului acestora, a rezultat cantitatea totală de 30.000 de pachete cu ţigări, netimbrate, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 600.000 lei,  a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri