Peste 360 de bilete de tratament ii asteapta pe pensionarii din Bihor

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 363 bilete de tratament pentru seria cu numarul 10. Va incepe pe data de 25 iulie.

Biletele sunt pentru statiunile: Sovata, Herculane, Amara, Baltatesti, Buzias, Covasna, Geoagiu, Govora, Lacu Sarat,1 Mai, Felix,Neptun, Saturn, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei, Venus, Moneasa, Ocna Sugatag, Olanesti, Slanic Prahova, Slanic Moldova, Stana de Vale, Targu Ocna, Tinca, Turda, Calimanesti, Caciulata, Eforie Nord.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi in intervalul orar 8.00 -14.00, iar vineri de la 8.00la 13.00, pana la data de 21 iulie, ora 14.00. Redistribuirea celor neridicate se va face in dimineata zilei urmatoare.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate prin procura autentificata. Beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2017(copie si original), precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri