Peste 400 de sancțiuni aplicate și 60 de permise de conducere suspendate de poliţişti bihoreni, în minivacanţa de Rusalii

Peste 150 de poliţişti bihoreni sunt în continuare la datorie și astăzi, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă de către cetățeni, iar manifestările organizate în judeţul Bihor să se desfăşoare fără evenimente nedorite.

În cele 3 zile care s-au încheiat, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulțumim cetățenilor care au înțeles să petreacă sărbătoarea Rusaliilor în siguranță, cu respectarea legii.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 10 – 12 iunie a.c., polițiștii bihoreni au desfășurat 49 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 401 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 169.100 de lei.

De asemenea, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 au fost primite în această perioadă 201 solicitări, la care polițiștii au intervenit cu operativitate.

Totodată, au fost înregistrate 64 de infracțiuni, dintre care 18 infracțiuni la regimul circulației rutiere, 17 infracțiuni contra persoanei, 23 infracțiuni contra patrimoniului și 6 infracțiuni de altă natură.

De asemenea, polițiștii rutieri și de ordine publică au ridicat în vederea suspendării 60 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri