Peste 50 de polițiști bihoreni, implicați în buna desfășurare a competiției internaționale „Turul României la Ciclism”

În perioada 9- 10 septembrie a.c., pe raza județului Bihor și în municipiul Oradea se va desfășura etapa I și etapa a II-a a competiției internaționale de ciclism „Turul României la Ciclism”, care va reuni la start 25 de echipe de ciclism, din mai multe țări.

Caravana ciclistă va fi compusă din aproximativ 120 de cicliști, 26 de motocicliști și 45 de autovehicule (organizatori, asistența tehnică, arbitri, autobuz, ambulanță, poliție rutieră, jandarmerie) și se va întinde pe o lungime cuprinsă între 1 și 10 km.

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor acționa pe toată durata competiției, pentru defășurarea acesteia în condiții de siguranță. Astfel, 50 de polițiști rutieri și de ordine publică bihoreni vor fi angrenați în măsurile de ordine și siguranță publică, precum și în asigurarea fluenței traficului rutier și a siguranței caravanei cicliste pe întregul traseu.

Etapele competiției cicliste de șosea înscrisă în calendarul UCI European Tour, categoria 2.1 sunt:

Etapa I  – 9 septembrie 2020 (în intervalul orar 14.00 – 14.30, cu aproximație) – pe D.N. 79, la limita cu județul Arad – pe traseul Avram Iancu – Salonta – Nojorid – municipiul Oradea, finish-ul etapei va avea loc în jurul orei 16.00 și va afecta străzile Calea Aradului – Bulevardul Decebal-Biserica Emanuel – strada Iuliu Maniu – Piața Unirii.

Etapa a II –a  – 10 septembrie 2020 – va începe în jurul orei 12.00 din parcarea Auchan și se va desfășura în municipiul Oradea pe traseul – strada Traian Blajovici – strada Făgărașului  – strada Armatei Române – strada Ceyrat – strada Thurzó Sándor– centura Oradea, continuându-se pe raza județului Bihor, în localitățile Oșorhei – Tileagd – Aleșd – Șinteu – până la limita cu județul Sălaj.

Astfel, la 9 septembrie a.c., în intervalul orar 15.30 – 16.30, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a probei de ciclism din cadrul competiției, pe sectorul de drum parcurs în municipiul Oradea se va restricționa circulația publică pe străzile menționate mai sus. De asemenea, în 10 septembrie a.c., în intervalul orar 12.00 – 12.30, se va restrcționa circulația publică pe străzile menționate din municipiul Oradea, precum și pe D.N. 1/H, pe sectorul de drum Aleșd – Șinteu, în intervalul orar 12.45 – 14.00.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri