Peste 500 de locuri de munca la primul targ de joburi din Oradea in 2018. Vezi lista

Primul targ de job-uri al anului expune oferta celor mai importante companii din Oradea, vineri si sambata, 9 si 10 februarie, incepand cu ora 10:00, in LOTUS CENTER, zona delimitata de hypermarket-ul Carrefour si cafenelele Pellini Top – Violet, iar accesul celor interesati este liber, dupa inscrierea in prealabil pe listele din standul AJOFM Bihor.

Pana acum, un numar de 15 mari companii si-au anuntat prezenta la eveniment.  Domeniile de activitate in care se cauta personal sunt diverse: pornind de la industria automotive pana la servicii turistice.

Printre firmele dispuse sa recruteze se regasesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, hypermarket-uri, firme de transport, constructii, telefonie mobila, respectiv turism. Sunt disponibile locuri de munca atat pentru persoanele cu studii medii, cat si pentru cele cu studii superioare.

Ca si la editia precedenta, targul aduce o oferta de peste 500 de locuri de munca si peste 50 de cursuri acreditate de formare profesionala. Cele 15 mari companii ofera 517 locuri de munca, dintre care 309 pentru persoane cu studii medii, 132 pentru persoane cu studii superioare si 76 pentru persoane cu studii de scoala generala sau fara studii. Patru dintre firmele prezente pun la dispozitie minimum 60 de posturi, fiecare.

Evenimentul este organizat de Top Press in parteneriat insitutional cu AJOFM Bihor.

Lista expozantilor: EBERSPAECHER EXHAUST TECHNOLOGY, H.ESSERS, PROFESIONAL ACADEMY, COMAU, FINPROM, OLIMP IMPEX, PROFI ROM FOOD, CONNECT GROUP, CELESTICA, PLEXUS SERVICES RO, TURISM FELIX, PGS SOFA, RCS&RDS, FUNDATIA CREFOP si UAMT.

Detalii despre eveniment se pot gasi la www.topexpo.eu, sectiunea dedicata targului.

Distribuie informația
Alte știri