Peste 520 de bilete de tratament ii asteapta pe pensionarii din Bihor

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 522 bilete de tratament pentru seria cu numarul 12. Va incepe pe data de 27 august.

Biletele sunt pentru statiunile: Sovata, Herculane, Amara, Baltatesti, Buzias, Covasna, Geoagiu, Govora, Lacu Sarat,1 Mai, Felix, Neptun, Saturn, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei, Moneasa, Ocna Sugatag, Olanesti, Slanic Prahova, Slanic Moldova, Stana de Vale, Targu Ocna, Tinca, Turda, Calimanesti, Caciulata, Eforie Nord.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi in intervalul orar 8.00 -14.00, iar vineri de la 8.00 la 13.00, pana la data de 22 august, ora 12.00. Redistribuirea celor neridicate se va face in dimineata zilei urmatoare.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului sau unei alte persoane desemnate prin procura autentificata. Beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2017(copie si original), precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri