Peste 550 de tineri români care ajung la majorat până la 1 iulie vor călători gratuit în spațiul comunitar

Comisia Europeană a pregătit un buget de 12 milioane de euro, din care vrea să achite bilete de tren sau de avion pentru 15 mii de adolescenţi europeni. Excursia trebuie să dureze cel mult o lună şi să includă cel puţin o destinaţie externă.

Peste 550 de tineri români care ajung la majorat până la 1 iulie vor călători gratuit în spațiul comunitar. Comisia Europeană va suporta cheltuielile de transport de până la 255 de euro pentru achiziția biletelor de tren sau de avion.

Doritorii trebuie să acceseze Portalul European pentru Tineret și să aplice pentru o excursie care să dureze cel mult 30 de zile.
Dosarele pentru obținerea banilor de drum, prin noul program „DiscoverEU”, se depun între 12 iunie și 26 iulie. Aplicația trebuie să conțină un traseu care urmează să fie validat de un juriu.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri