Peste 58 de tone deşeuri, oprite la intrarea în țară din Borș II și Nădlac II

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II și Nădlac II împreună cu lucrători ai Comisariatelor județene Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Reprezentații Protecției Consumatorului Bihor și Arad au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra a trei automarfare înmatriculate în România și Polonia conduse de doi cetățeni români și un polonez.

Aceștia transportau 58.300 kilograme deșeuri, constând în diverse bunuri (textile și mobilă second-hand, aluminiu și saltele), bunuri care proveneau de la societăți comerciale din Italia și Polonia pentru diferite firme din România.

Polițiștii de frontieră și reprezentanții Comisariatelor Județene  Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Reprezentanții Protecției Consumatorilor Bihor și Arad au stabilit faptul că șoferii nu dețin documente complete necesare importului de deșeuri.

În consecință, autoritățile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste mijloace de transport.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri