Peste 60 de persoane au participat evenimentul de teatru forum : „Scrie-ți propria poveste”

În seara zilei de 24 februarie 2020, la Studio Act Oradea, s-au adunat peste 60 de persoane pentru a participa evenimentul de teatru forum : „Scrie-ți propria poveste”. În prima parte a fost prezentată o scenetă despre o situație de racolare a fetelor pentru prostituție prin metoda loverboy.

La finalul scenetei, fiind vorba de teatru forum, spectatorii au avut ocazia să schimbe finalul poveștii, astfel, aceștia au venit cu propuneri sau, unii mai curajoși, au intrat în roluri. Pentru a păstra cât mai bine informația, la finalul scenetei s-a reflectat asupra celor văzute, prezentându-se idei care ar putea fi de folos în astfel de situații.

În a doua parte a fost realizată o prezentare despre metoda loverboy, riscurile care se regăsesc în social media și cel mai important cum putem evita aceste situații. În încheiere am avut ocazia să ascultăm câteva exemple reale despre cum acționează traficanții.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Cătunul Verde, asociația Abolishion, Asociația Centrul Creștin Betania și Dorcas Aid Romania, partener: People2People România.

Alte știri