Peste 7.900 de conducători auto, testați de polițiștii rutieri din Bihor, în cadrul acțiunii ROADPOL Alcohol&Drugs

În perioada 17 – 23 iunie a.c., polițiștii rutieri din Bihor au desfășurat activități, pe raza întregului județ, în cadrul acțiunii ROADPOL Alcohol&Drugs.

Activitățile s-au desfășurat la nivel național, precum și simultan, la nivelul tuturor statelor care sunt membre ale Organizației Polițiilor Rutiere Europene ROADPOL.

În cadrul acțiunii, în care au fost implicați 329 de polițiști rutieri din Bihor, au fost efectuate 7.920 de testări pentru detectarea prezenței în organism a alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor privind consumul de alcool, au fost reținute 67 de permise de conducere pentru fapte de natură contravențională (conducători auto cu valori ale alcoolului pur în aerul expirat mai mici decât valoarea de referință de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat), respectiv au fost întocmite 11 dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului(conducători auto care prezentau valori peste valoarea de referință de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat).

De asemenea, în perioada de referință, au fost întocmite șapte dosare penale pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri