Peste 700 de locuri de muncă pentru români, prin intermediul reţelei EURES. Vezi ce se caută

angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 718 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Germania, respectiv 283 locuri de muncă pentru: ospătar; operator utilaje de construcţii pentru infrastructura de transport din Germania; muncitor necalificat în construcţii pentru infrastructura de transport din Germania; educatoare/ educator; tăietor de carne şi lucrător în producţie.

În Belgia sunt 155 locuri de muncă pentru muncitor necalificat în agricultură iar în Finlanda – 107 locuri de muncă pentru muncitor necalificat – culegător căpşuni; lucrător în agricultură; lucrător în metal; muncitor în producţie pentru elemente din beton; mecanic caroserie auto.

Un număr de 84 de locuri de muncă sunt vacante în Norvegia pentru: bucătar/chef; chelner; chef; operator CNC pentru maşini mari Mazak Integrex; muncitor piscicol; mecanic biciclete; mecanic auto.

În Polonia sunt disponibile 39 locuri de muncă pentru: montator de instalaţii electrice; electronist; operator maşină; muncitor depozit – operator stivuitor; asistent producţie; operator maşină CNC; lăcuitor/vopsitor; strungar/frezor; sudor MIG/MAG sau gaz; lăcătuş; operator CNC; măcelar abator vită.

De asemenea, în Franţa sunt 27 locuri de muncă pentru: culegător sparanghel; tehnician controlul calităţii; tehnician de producţie în industria farmaceutică, iar în Olanda – 15 locuri de muncă pentru: constructor corturi; îngrijitor animale; culegător sparanghel; muncitor.

Locuri disponibile prin reţeaua Eures mai sunt şi în Slovenia, respectiv 3 locuri de muncă pentru: muncitor întreţinere, curăţenie cabine WC; Malta – 2 locuri de muncă pentru: dezvoltator interfeţe IT; proiectant inginer construcţii; Danemarca – 2 locuri de muncă pentru: fierar betonist; Elveţia – un loc de muncă pentru: chirurg plastician.

Distribuie informația
Alte știri