Peste 90 de bicicliști şi pietoni, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Marți, 21 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea accidentelor rutiere ale căror cauze sunt abaterile săvârșite de pietoni sau bicicliști și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 31.755 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Astfel, în cadrul acțiunilor au fost sancționați 63 de bicicliști, 30 de pietoni, 16 sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, două pentru depășiri neregulamentare, au fost sancționați cinci conducători de vehicule cu tracțiune animală, iar 12 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri