Petre Roman, un militar din Oradea, i-a fascinat pe jurați Chefi la cuțite cu câinele său, Thor. Video

Un orădean de 33 de ani a fost unul dintre protagoniștii emisiunii Chefi la cuțite de miercuri, 28 septembrie, de la ANtena 1. Petre Roman este cadru militar și a pășit în platoul Chefilor alături de cel mai bun prieten al său, cățelul Thor.

„Căței nu au glas, dar am eu. Până mor o să vorbesc în numele lor.”, a dezvăluit acesta cu zâmbetul pe buze.

Tânărul a dezvăluit că îngrijește nu mai puțin de 50 de câini prin intermediul unui ONG pe care l-a înființat în urmă du 2 ani și pe care îl susține din veniturile familiei.

Salariul meu și salariul soției sunt folosite pentru hrana cățeilor care consumă un sac de 20 de kilograme pe zi. ..În fiecare zi, indifenet că este luni sau duminică, indifefent că e vară sau iarnă, noi ne trezim la 4 dimineața, până la 7 lucrăm cu cățeii, după aceea plecăm la serviciu. De la 4 când venim până la 12 noaptea lucrăm din nou. Dar trebuie să se nască un nebun pe fiecare domeniu care să arate că se poate și altfel, le-a spus chefilor concurentul din Oradea.

Chiar dacă i-a impresionat pe chefi cu povestea sa, orădeanul nu a obținut din partea acestora și cuțitele mult râvnite pentru accederea în faza următoare a emisiunii.

Distribuie informația
Alte știri