Petrecere mare de Ziua copilului, la Senat

Cu ocazia Zilei internaționale a copilului, Senatul României va organiza și anul acesta, sâmbătă, 1 iunie, în intervalul orar 10 – 16, pe întreg perimetrul din fața clădirii, un eveniment amplu dedicat celebrării drepturilor și libertăților copiilor și tinerilor din România și din Uniunea Europeană, intitulat Senatul Copiilor.

„1 iunie este mereu prilej de bucurie și joacă, iar pentru Senatul României este, de 4 ani, ocazia perfectă să organizăm o mare petrecere pentru copii în grădină. Senat Junior este parte a sărbătorii, dar și sărbătorit la rândul lui. Împlinește 2 ani și mă bucur că a crescut frumos, un program dezvoltat în premieră de o instituție publică din România, un program pentru care am muncit cu drag și pasiune” Laura Hora, coordonator Senat Junior, fostă realizatoare TV la Televiziunea Transilvania din Oradea.

Evenimentul găzduit de Senatul României este organizat în parteneriat cu alte instituții publice și private şi organizaţii din România: UNICEF, Salvați Copiii, World Vision, Amprenta de Bine, ambasade și ministere, printre care MAI și MapN. Scopul este acela de a valorifica și încuraja schimbul de expertiză și viziune, pentru ca vocea și implicarea tinerilor să devină mult mai vizibile în societate și în instituțiile statului. 

„Avem jocuri, baloane, face painting, cabină foto, animatori și multe ateliere pentru toți copiii, mai spune Laura Hora.

Distribuie informația
Alte știri