Piața Unirii din Oradea luminată de… “Un milion de stele”

Evenimentul intitulat “Un milion de stele” a fost organizat pentru a cincea oară la Oradea și a doua la Beiuș. Activitatea a făcut parte din proiectul „Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei”, cofinanțat de către Consiliul Județean prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.

“Un milion de stele” s-a desfășurat în Piața Unirii din Oradea, în 17 octombrie 2017, și a început cu aprinderea lumânărilor. Seara s-a încheiat cu binecuvântarea episcopilor și invitarea participanţilor să ia cu ei acasă lumânările aprinse ca semn de solidaritate cu cei săraci, bolnavi şi marginalizaţi.

S-a dorit a oferi semne vizibile pentru o societate solidară şi o lume dreaptă, de luptă împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale. S-a vrut, de asemenea încurajarea cetățenilor de a se implica în crearea unei schimbări reale prin voluntariat, prin donații de haine și alimente, prin donații în bani precum și prin alegerea unor produse și servicii oferite de structurile de economie socială: CEO CONSTRUCT, CEO STORE și ARDOR D-LUX.

Distribuie informația
Alte știri