Piața Unirii se închide săptămâna viitoare pentru Street Food Festival

Săptămâna viitoare, începând de miercuri, 17 mai, ora 8:30, și până luni, 22 mai, ora 12:00, se va închide circulația auto în Piața Unirii, de la intersecția Piața Unirii cu str. Primăriei (după liniile de tramvai) și până la strada Iuliu Maniu. Restricția de circulație se impune datorită desfășurării evenimentului Street Food Festival Oradea.
Evenimentul va debuta oficial pentru public pe data de 18 mai și se va încheia duminică, 21 mai. Închiderea circulației cu o zi înainte de începerea festivalului este necesară pentru montarea standurilor, urmând ca acestea să fie demontate după închiderea lui.
Spre deosebire de anul trecut, la ediția organizată anul acesta, numărul standurilor cu mâncare va fi cu 60% mai mare. Pe lângă mâncare, orădenii se vor putea bucura de spectacolele organizate în fiecare seară în Piața Unirii. Totodată, lângă statuia lui Mihai Viteazul se va amenaja o zonă specială cu ateliere de creație și diverse activități distractive pentru cei mici.
Ca element de noutate, organizatorii Street Food Festival au pregătit mai multe standuri cu produse handmade, produse naturale făcute în casă.
Precizăm că autobuzele 12 și 14 nu vor circula prin Piața Unirii în perioada menționată.

Distribuie informația
Alte știri