Piateta de la Magazinul Crisul a costat aproape 2 milioane de lei. E rezonabil? Vezi ce a iesit

Începute în luna martie, lucrările de reamenajare a piațetei din fața Magazinului Crișul au ajuns la final. Lucrarea a fost executată de asocierea S.C Drumuri Orășenești S.A – S.C Electroconstruct Sildac S.R.L – S.C Gardener S.R.L și S.C Imsaurisa S.R.L. Valoarea contractului de lucrări este de 1.975.198, 92 lei (fără TVA).

Lucrările de reamenajare a piațetei din fața Magazinului Crișul au constat în: lucrări de desfaceri pavaj și terasamente, lucrări de suprastructură, lucrări la pavaje și borduri, scări și jardiniere, lucrări de arhitectură, lucrări la rețelele de apă, canalizare pluvială și menajeră, instalații electrice. Totodată, au fost schimbate băncile, coșurile de gunoi, precum și stâlpii de iluminat.
Pavajul în această piațetă este similar cu cel din Piața Unirii, fiind realizat din piatră – porfir şi granit auriu.

„În perioada următoare, vom continua cu amenajarea trotuarului care face legătura între Magazinul Crişul şi Corso. Acesta va fi lărgit şi pavat în mod similar cu piaţeta, asigurându-se continuitatea între cele două zone pietonale şi îmbunătăţirea aspectului zonei”, a spus viceprimarul Florin Birta.
SC Gardener SRL va monta în zilele următoare și jardinierele cuprinse în proiect, după care se va trece la recepţia lucrării.

dsc00991

dsc00978

Distribuie informația
Alte știri