Piesa „Clasa noastra” se amana

Teatrul Szigligeti a anuntat ca spectacolul „Clasa noastra” a fost reprogramat pentru data de 9 februarie, ora 12.00. Piesa va fi urmarita si de comisia UNITE, care are insa un program foarte incarcat.

Piesa Clasa noastră de Tadeusz Słobodzianek a debutat pe scena Teatrului Szigligeti în martie 2015, în premieră națională. Drama prezintă soarta unei generații marcate de tragediile celui de-Al Doilea Război Mondial și Holocaust. După numeroase turnee naționale și internaționale, spectacolul se întoarce pe scena orădeană în data de 9 februarie 2016, începând cu ora 12, piesa montată de Anca Bradu fiind propusă la premiile Uniunii Teatrale din România în categoria cel mai bun spectacol.

Pentru acest eveniment special, Teatrul Szigligeti vine în întâmpinarea spectatorilor cu o promoție specială: grupurile de cel puțin zece persoane, formate din elevi sau foști colegi de clasă pot viziona Clasa noastră pe baza unei invitații gratuite solicitate de la casieria teatrului (deschisă de marți până vineri între orele 11-17) sau prin email la adresa pr@szigligeti.ro

Distribuie informația
Alte știri