Pieton accidentat grav în localitatea bihoreană Gepiu

Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 16.45, polițiștii Biroului Rutier Salonta au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, în localitatea bihoreană Gepiu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate, au constatat că, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe direcția Oradea – Salonta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat un bărbat de 50 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, care, în calitate de pieton, ar fi traversat partea carosabilă fără să se asigure, prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, fiind transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, unde, din nefericire, în cursul nopții de 25 spre 26 octombrie a.c., a decedat.

În urma testării conducătorului autotrenului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

*

Distribuie informația
Alte știri