Pista sintetica din Parcul Bratianu e, in sfarsit, gata. Vezi cum arata

In ultima zi a lunii aprilie a fost turnat ultimul strat de tartan pe cele doua bucati ramase neterminate ale pistei sintetice de alergare din Parcul Bratianu. Lucrarile au inceput in august 2017, urmau sa fie gata in 45 de zile dar doua bucati de aproximativ 200 de metri au fost finalizate abia acum.

Pista de alergare din Parcul Bratianu este prima sintetica din oras si are o lungime de 1045 metri. Pentru ca latimea ei este de doar 1,2m , va exista un singur sens de alergare care a si fost trasat de constructori.

Pista de tartan a fost realizata de Primăria Municipiului Oradea in parteneriat cu Eco Bihor, din taxa incasată de la alte unitati administrativ teritoriale care depoziteaza gunoiul la halda ecologica .

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri