Plajele ”fără corona” din Muntenegru

Foto: agoda.com

Muntenegru, care nu a mai raportat o nouă contaminare domestică de pe 5 mai, a spus că nu mai are niciun caz activ de coronavirus. Operatorii de turism imediat cu imagini înfățișând apa albastră și plajele somptuoase, precum și peisajele montane din ”prima destinație din Europa fără corona”.

”Siguranța este ceea ce caută mai mult oamenii”, a spus Ana Nives Radovic, director al Asociației de turism în Kotor, pentru AFP.

Orașul medieval, listat în patrimoniul Unesco, o destinație preferată printre pasionații de croziere se vinde prin faptul că nu a avut niciun caz de coronavirus.

”Oamenii vor o destinație unde să se poată simți în siguranță, încrezători că nu li se va întâmpla nimic rău”, a mai spus Radovic.

Natasa Spiric-Smiljanic, directoarea a două hoteluri, confirmă că a luat deja măsuri draconice, implementând noi standarde de igienă și în materie de distanțare socială.

”Sunt aproape sigur că primii noștri clienții vor fi regionali, din Muntenegru, țări precum Iugoslavia, Albania”, a spus Kai Dieckmann, director al luxosului hotel Regent Porto Montenegro.

Sursa: hotnews.ro

Alte știri