Plănuiești o nuntă, un botez sau un eveniment de companie? Te așteaptă unul din cele mai frumoase locuri din România

Restaurantul Brener Social Club din incinta clubului Simared te așteaptă pe malul lacului Firiza, la doar 15 minute de Baia Mare. Dacă îți dorești să organizezi un eveniment într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România, ai ajuns unde trebuie. Dacă ti-ai imaginat că ar fi util să ai alături de tine și o echipă de specialiști în event planning, care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru un eveniment reușit, atunci vei fi de-a dreptul încântat.

Fie că este vorba de o nuntă de poveste, un botez sau un eveniment de companie, Brener Social Club te așteaptă cu tot ce ai nevoie pentru a face din evenimentul tău unul rafinat și memorabil: un interior spațios, modern și elegant, terase cu priveliște către lac, un Chef bucătar talentat și staff primitor și experimentat.

Capacitate restaurant și terase

Brener Social Club poate găzdui evenimente între 30 și 400 de invitați, fiind alegerea perfectă pentru diverse tipuri de eveniment

Nunți de poveste
Botezuri
Petreceri de logodnă
Evenimente corporate
Team Building-uri
Lansări de produs
Lansări de servicii
Prezentări de produs
Petreceri aniversare
Christmas Party
…și multe altele

Capacitate în interior, la scaun: 200 persoane
Capacitate în exterior/ terase: 200 persoane

Serviciul de planificare și organizare este inclus în prețul meniului. Se oferă consultanță pentru orice tip de eveniment: nunți, botezuri, evenimente corporate, zile de naștere etc. Nu are cum să nu iasă totul perfect!
Distribuie informația
Alte știri