Planul lui Neșu. Fostul fotbalist vrea să construiască cel mai mare complex pentru copiii cu dizabilităţi din România și a lansat o campanie de donații

Dupa accidentul care i-a incheiat cariera, Nesu s-a apropiat de Dumnezeu, pentru a putea depasi situatia dificila prin care trecea. Fostul fotbalist al lui Utrecht si FCSB si-a deschis o Fundatie prin care ajuta copiii cu dizabilitati, iar acum vrea sa deschida cel mai mare complex pentru a-i ajuta pe cei cu nevoi speciale.

Pentru asta, Fundația Mihai Nesu a lansat o campanie de strângere de fonduri si accepta donatii care sa sprijine constructia complexului.


Donează foarte multă lume în Oradea, mă mai trezesc și la biserică cu câte o băbuță care îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție. Dumnezeu nu vrea suferința omului, nu a dorit nici accidentul, dar l-a îngăduit pentru a mă duce pe drumul care trebuie, fiind un catâr, doar prin suferință, puteam ajunge pe drumul bun.El mi-a dăruit și Fundația, toți oamenii din jur care mă ajută, sunt un dar de la Dumnezeu. La început a fost multă neliniște, nesiguranță, acum toate acestea s-au bucurat în bucurie, în speranță. Orice greutate, cu răbdare, Dumnezeu o transformă într-o bucurie”, a declarat Mihai Neșu pentru Antena 3.

în cadrul campaniei a fost lnsat pe youtube si un film video care  prezintă cum ar trebui să arate viitorul  centru.

 


Distribuie informația
Alte știri