„Planul Phoenix”, noua premieră a Teatrului Szigligeti

„Planul Phoenix”, cea mai nouă producţie a Trupei Szigilgeti va avea premiera în data de 14 august şi se va juca de la ora 20:30, pe scena Teatrului de Vară din incinta Cetății Oradea.

Personajele din „Planul Phoenix” sunt locuitorii noului cartier de la periferia orașului. Un actor care și-a abandonat cariera, prietena lui, jurista ambițioasă, vecinii lor cu casa aflată permanent în renovare, o doctoriță și amantul ei. Poveștile lor, ale rudelor și ale prietenilor lor, vor contura mozaicul alcătuit din banalitățile, secretele, iubirile, și, poate cel mai important, dorul lor de o viață nouă. Situațiile tragicomice din viața de zi cu zi a personajelor arată cât de subțire poate fi granița dintre autorealizare și autodistrugere.

Spectacolul bazat pe improvizațiile actorilor trupei este regizat de Botos Bálint, care a realizat producții de succes cu trupa orădeană precum „Platonov” de Cehov și „Salcâm în floare” de Szép Ernő.

Din distribuţie fac parte actorii:  Balogh Attila, Csatlós Lóránt, Firtos Edit, Fodor Réka, Kiss Csaba, Kocsis Anna, Kovács Enikő, Pitz Melinda, Rácz Endre, Román Eszter, Tasnádi-Sáhy Noémi. Regizorul producţiei este Botos Bálint, dramaturg Kárpáti Péter, asistent Kovács Emese, scenograf Florina Bellinda Vasilatos; coregraf Györfi Csaba.

Pentru premiera în aer liber, respectiv pentru a doua reprezentație din 15 august, biletele sunt disponibile începând cu data de 4 august la casieria Teatrului Szigligeti, respectiv online, pe pagina www.biletmaster.ro. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, spectacolul se amână pentru data  16 august.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri