„Planul Phoenix”, noua premieră a Teatrului Szigligeti

„Planul Phoenix”, cea mai nouă producţie a Trupei Szigilgeti va avea premiera în data de 14 august şi se va juca de la ora 20:30, pe scena Teatrului de Vară din incinta Cetății Oradea.

Personajele din „Planul Phoenix” sunt locuitorii noului cartier de la periferia orașului. Un actor care și-a abandonat cariera, prietena lui, jurista ambițioasă, vecinii lor cu casa aflată permanent în renovare, o doctoriță și amantul ei. Poveștile lor, ale rudelor și ale prietenilor lor, vor contura mozaicul alcătuit din banalitățile, secretele, iubirile, și, poate cel mai important, dorul lor de o viață nouă. Situațiile tragicomice din viața de zi cu zi a personajelor arată cât de subțire poate fi granița dintre autorealizare și autodistrugere.

Spectacolul bazat pe improvizațiile actorilor trupei este regizat de Botos Bálint, care a realizat producții de succes cu trupa orădeană precum „Platonov” de Cehov și „Salcâm în floare” de Szép Ernő.

Din distribuţie fac parte actorii:  Balogh Attila, Csatlós Lóránt, Firtos Edit, Fodor Réka, Kiss Csaba, Kocsis Anna, Kovács Enikő, Pitz Melinda, Rácz Endre, Román Eszter, Tasnádi-Sáhy Noémi. Regizorul producţiei este Botos Bálint, dramaturg Kárpáti Péter, asistent Kovács Emese, scenograf Florina Bellinda Vasilatos; coregraf Györfi Csaba.

Pentru premiera în aer liber, respectiv pentru a doua reprezentație din 15 august, biletele sunt disponibile începând cu data de 4 august la casieria Teatrului Szigligeti, respectiv online, pe pagina www.biletmaster.ro. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, spectacolul se amână pentru data  16 august.

Distribuie informația
Alte știri