Planuri de vacanta? Hai sa le facem impreuna la TOP TRAVEL – targul de turism

In perioada 16 – 18 februarie, cea de-a IX-a editie a targului de turism de la Oradea, iti pregateste oferte imbatabile de early-booking, reduceri speciale de targ, propuneri tentante pentru vacanta de vara. Asa ca vino in week-end in LOTUS CENTER, zona Carrefour, pentru a trai impreuna emotia pregatirilor!

Partenerul principal al targului de turism TOP TRAVEL este, si in acest an, agentia TERRA VISTA, care ofera si premiul vizitatorului: o vacanta de o saptamana in Costa Brava, la un hotel de patru stele (cazare cu demipensiune), cu zbor din Oradea! Concursul se adreseaza tuturor celor care vor vizita standul TERRA VISTA din cadrul targului si vor completa un bilet cu datele de identificare. Desemnarea castigatorului premiului oferit de TERRA VISTA va avea loc duminica, 18 februarie, la ora 19:55, inainte de inchiderea targului de turism si va fi comunicat in media. Regulamentul concursului este publicat pe topexpo.eu, sectiunea TOP TRAVEL.

La aceasta editie a targului TOP TRAVEL veti putea consulta oferta agentiilor: TERRA VISTA, SIMBOTOUR, MAGIC TOURS, TRAVEL EXPRES, AIR ANTARES, FILADELFIA TURISM, GALATEA TRAVEL si GLOBETROTTER. Toti expozantii asigura reduceri la pachetele turistice contractate pe perioada targului (reducerile fiind comunicate la standuri de catre agentii, pentru fiecare pachet turistic ales).

Si de aceasta data, ne bucuram sa anuntam la targ prezenta a doua standuri din Ungaria. Participa la TOP TRAVEL orasele Vasarosnameny si Morahalom, care isi vor expune oferta turistica.
In cadrul targului va fi prezent Consiliul Judetean Bihor, cu un stand in care se vor prezenta punctele de interes turistic din judet.

Programul de vizitare TOP TRAVEL 2018 este:
Vineri, 16 februarie, orar 12:00 – 20:00
Sambata, 17 februarie, orar 10:00 – 20:00
Duminica, 18 februarie, orar 10:00 – 20:00

Accesul vizitatorilor este gratuit! Detalii eveniment si regulament de concurs, gasiti pe www.topexpo.eu

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri