Planuri pentru un bloc cu 17 etaje in Oradea

În ședința Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului de joi, 17 iunie, au fost analizate 69 de lucrări, din care 31 în comisia mare CMUAT și 38 în subcomisia operativă.

„Multe din aceste proiecte ne arată că există un interes evident al investitorilor pentru municipiul Oradea, sarcina acestei comisii fiind extrem de importantă, și anume aceea de a nu se construi haotic, de a asigura o armonie din punct de vedere urbanistic și de a dezvolta un oraș pentru viitor, cu tot ce înseamnă confort urban, zone rezidențiale aerisite, infrastructura socială aferentă, scopul principal fiind creșterea calității vieții orădenilor”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Locuințe colective cu spații comerciale la parter, pe str. Sovata nr. 20.


In cadrul CMUAT, S.C. Euro Max Investment S.R.L a solicitat aviz de oportunitate pentru construire locuințe colective cu spații comerciale la parter pe str. Sovata nr. 20.

Proiectul a primit aviz favorabil pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal de regenerare urbană pentru zona delimitată de str. Sf. Apostol Andrei – Crișul Repede – PUZ Vandana și proiectul Primăriei Oradea „Coridorul de mobilitate urbană pietonal și ciclistic dintre str. Sovata și str. Tudor Vladimirescu”

Regimul maxim de înălțime propus este de 17 etaje.

Urmează ca prin PUZ să fie stabilit regimul de înălțime maxim și volumetria, care trebuie să se încadreze în contextul urban din zona studiată.

Distribuie informația
Alte știri