Planurile Direcției Tehnice din Primăria municipiului Oradea pentru 2022

Pentru 2022, Direcția Tehnică are în plan finalizarea lucrărilor din cadrul proiectului de reabilitare a bulevardului Nufărului – Cantemir, reabilitarea pasarelei hobanate peste râul Crișul Repede, construire drumuri colectoare și pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal, modernizare străzilor Gheorghe Doja,  Livezilor, Piatra Craiului, Sofiei, Meșteșugarilor, Gheorghe Pituţ,  Drumul Hotarului, Valea Frumoasă, drum de legătură între str. Santăului și str. Matei Corvin, pod peste pârâul Peța în zona străzii Feldioarei.

De asemenea, se are in plan iluminat arhitectural al clădirii situate pe strada Iosif Vulcan nr. 2 colț cu str. Republicii, iluminat arhitectural Casa Venețiană – Parcul Traian nr. 1, amenajare accese auto și parcări în zona Dimitrie Cantemir – Theodor Aman – Ștefan Luchian și amenajare parc și spații publice în Cartierul Tineretului.

Cât privește campania de plantări, în 2021 au fost plantați 800 de arbori ornamentalii în baza contractelor de furnizare încheiate de Primăria Oradea cu prestatorii, 200 de arbori fără balot donați de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii, la care se mai adaugă 153 de arbori ornamentali plantați în cadrul investiției Coridor verde Ion Bogdan. Pentru anul 2022, Direcția Tehnică are în plan plantarea a 800 de arbori ornamentali, dintre care 100 în campania de primăvară, iar 700 în cea de toamnă.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri