Plata permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie se poate efectua online

Plata permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor de circulație provizorie se poate efectua online, în contul RO94RNCB0082000367331018, deschis la BCR – sucursala Unirii, de către Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

Modalitatea de încasare actuală, în numerar, la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor, se va menține până la 30.09.2020. După această dată, plățile nu vor mai putea fi efectuate, în numerar, la ghișee.

Documentele de plată emise anterior datei de 02.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor pentru eliberarea permisului de conducere/certificatului de înmatriculare sau autorizației de circulație provizorie.

„Precizăm faptul că au fost inițiate demersuri pentru implementarea serviciilor electronice de plată astfel încât să se mențină posibilitatea încasării tarifelor aferente acestor operațiuni și la sediile serviciilor publice comunitare teritoriale prin terminale automate. Aceste modificări fac parte dintr-o serie de intervenții necesare în vederea debirocratizării și simplificării serviciilor publice”, spune prefectul de Bihor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri