Plata taxelor și impozitelor din Oradea este la doar un click distanță! Video

Poți economisi timp, plătindu-ți impozitul în doar câteva secunde, sau poți să faci un drum până în centru și să stai la coadă, la ghișeu. Alegerea îți aparține!

Plata online a taxelor și impozitelor este simplă și rapidă, fără user și parolă, pe site-ul www.oradea.ro sau cu ajutorul aplicației MobilePay (link Google Play).

Plata taxelor și impozitelor din Oradea este la doar un click distanță. Primăria Oradea îndeamnă cetățenii să acceseze serviciile de plată online pentru a economisi timp și pentru a reduce aglomerația de la ghișee.

Accesând linkul de mai jos, puteți să vedeți care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă achita dările către stat pe anul 2023, fără a vă mai deplasa la casieriile primăriei și fără a avea nevoie de un user sau o parolă.

În plus, beneficiați de o bonificație fiscală dublă, respectiv 8%, față de 4% (cât se acordă în cazul plății la ghișeu/POS/ordin de plată) dacă vă achitați impozitul integral până la data de 31 martie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri