Platformă de e-learning pentru elevii care susțin Bacalaureatul sau Evaluarea Națională

O platformă de e-learning, care vine în sprijinul elevilor ce susţin Bacalaureatul sau Evaluarea Naţională, a fost lansată de Consiliul Naţional al Elevilor, alături de grupul de iniţiativă VreauLa.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, platforma numită „Vreau la examen” vine în sprijinul elevilor, prin punerea la dispoziție a materialelor necesare procesului de pregătire, aceștia putând găsi lecții prezentate schematic la materii precum Limba şi literatura română, Matematică, Istorie şi altele. Totodată, se precizează că, săptămânal, vor fi adăugate testele de antrenament publicate de către Ministerul Educației.

Elevii se pot perfecționa prin exercițiile de tip grilă şi pot găsi, la secțiunea de tips & tricks, câteva articole referitoare la concentrare şi învățare rapidă („Cum să înveţi mai ușor şi când este momentul oportun să o faci”; „Cum poţi învăţa singur o limbă străină?”; „Muzica te ajută cu adevărat să te concentrezi?”). Platforma poate fi accesată în mod gratuit, prin simpla înregistrare pe https://cne.vreaula.ro/login.

Distribuie informația
Alte știri