Plimbări relaxante pe lac cu vaporașul electric, într-un cadru de poveste, nu departe de Bihor

La doar 10 kilometri de Baia Mare, pe malul lacului Firiza, se află una din cele 7 minuni ale Maramureșului care, alături de Cimitirul Vesel, Memorialul Durerii din Sighet, Mocănița de pe Valea Vaserului, Mănăstirea Bârsana, Cascadă Cailor din Borșa și bisericile din lemn din zona Mara-Cosau și Breb îți vor face vacanță din acest an de neuitat.

Foto: Facebook/clubsimaredbaiamare

La Club Sportiv Nautic Simared, într-un cadru de poveste, ce-ți taie respirația, poți face o plimbare relaxantă pe lac cu ambarcațiunile clubului (Paddleboard-ul, caiac-uri, hidrobiciclete).

Vaporașul 100% electric Firiza reprezintă un nou capitol în ambiția noastră de a promova un mod de petrecere a timpului liber care ține seama pe deplin de impactul său de mediu actual și viitor, spun reprezentanții Clubului Simared. 

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Vaporașul face zilnic turul lacului. Durează o oră și include un ghid audio, conceput special pentru a apropia vizitatorii de lacul Firiza și împrejurimi: Valea Ursului, povestea stâncilor și a turlei bisericii scufundate din lacul Firiza, izvorul râului Firiza sau proveniența crucii de lângă Valea Romană sunt doar câteva dintre reperele incluse în tur.

Imbarcările în vaporaș se fac zilnic (Luni – Duminică) la orele 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00 (indiferent de numărul de persoane). Dacă există cerere se pot organiza tururi și la orele pare, începând cu ora 10:00, pentru un număr minim de 10 participanți.

Prețul unui bilet variază între 25 și 40 de lei.

Distribuie informația
Alte știri