Ploile torențiale au crea mari probleme în Bihor. Vezi unde. Comunicat ISU

Începând de duminică, 21 iunie a.c., de la ora 23.00, până luni, 22 iunie a.c., la ora 07.00, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” au fost primite aproximativ 80 de apeluri prin Sistemul Unic 112, care sesizau producerea unor situații de urgență provocate de ploile torențiale căzute în județ.

În intervalul menționat, pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Gărzii 1 Mai și Detașamentului Salonta au intervenit în Oradea, Sânmartin și Salonta pentru evacuarea apei din 14 curți și subsoluri, respectiv dintr-o parcare de pe strada Aleea Rogerius.

Cele mai multe situații de urgență s-au înregistrat în raionul de intervenție al Stației de Pompieri Aleșd, echipajele subunității desfășurând pe parcursul întregii nopți peste 25 de misiuni de evacuare a apei din gospodării și de pe străzi situate în localitățile Aleșd, Peștiș, Urvind, Lugașu de Jos și Subpiatră. Pompierii militari din cadrul Stației Aleșd continuă și la această oră, misiunile de înlăturare a efectelor inundațiilor.

Distribuie informația
Alte știri