PLUS Bihor da startul schimbarii in invatamantul bihorean

Luni, 18.11.2019, s-a dat startul schimbării în educație. Filiala PLUS Bihor consideră că sistemul de învățământ din România poate fi restartat și intenționează să fie parte activă a acestei schimbări și să facă rapid propuneri de politici publice în domeniul educației.

De aceea, la sediul PLUS Bihor a avut loc o dezbatere pe tema „Fiți parte a schimbării în educație”. Au participat peste 30 de persoane cu interese, experiență și expertiză în educație, profesori, manageri de școală, persoane care, au avut roluri de conducere în sistemul educației, reprezentanți ai ONG-urilor, părinți, studenți și angajatori.

Dezbaterile au fost moderate de doi invitați speciali: Ștefan Pălărie, profesor, trainer, consultant, responsabil PLUS la nivel național în domeniul Educație. El dezvoltă de 13 ani programe de educație, mai întâi în cadrul mai multor corporații, apoi prin ONG-ul pe care l-a înființat – Școala de Valori – unde peste 35.000 de tineri au beneficiat de-a lungul anilor de programe educaționale. Al doilea invitat a fost Ciprian Ghișa, director adjunct la Transylvania College – The Cambridge International School și lect. univ. dr. la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.


Distribuie informația

Alte știri