PMO: Au fost montate 60 de coșuri de deșeuri stradale, urmează încă 240 până la sfârşitul anului

La începutul acestei luni, Primăria Oradea prin operatorul S.C. RER Vest a  montat un număr de 60 de coșuri de deșeuri stradale în mai multe amplasamente din municipiu, respectiv: str. Traian Moșoiu, Piața Emanuil Gojdu, str. Independenței, Aleea Emanuil Gojdu, str. General Magheru, str. Tudor Vladimirescu, promenada mal drept Crișul Repede, zona Podul Sfântul Ladislau, Podul Centenarului și Piața 1 Decembrie.

Coșurile defecte sau distruse au fost înlocuite, iar în zonele în care s-a constatat că acestea sunt insuficiente numărul lor a fost suplimentat. Noile coșuri au culoarea verde și sunt rezistente la intemperii.

Coșurile au fost montate de RER Vest S.A., în baza contractului de salubritate de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a Municipiului Oradea nr. 355.532 din data de 25.08.2020.

În funcție de necesități, compania de salubritate va mai monta până la finalul anului încă 240 de coșuri de gunoi pe toată raza municipiului.

Cetățenii sunt rugați ca, în cazul în care constată defecţiuni ale coșurilor de gunoi sau lipsa acestora, să sesizeze Primăria Oradea prin aplicația Oradea City Report sau direct operatorul de salubritate RER Vest.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri