PNL Bihor si-a ales noua conducere. Rezultatul era previzibil

Filiala judeteana va fi condusa de Ilie Bolojan care a a obţinut 586 de voturi, in timp ce contracandidata sa, Lucia Varga a strans doar 149, iar 11 voturi au fost nule.

Fost ministru al Apelor şi fost deputat, Lucia Varga a subliniat că a intrat tarziu într-o competiţie inegală cu edilul oradean, conştientă de faptul că şansele pe care le are sunt doar teoretice. Ea a declarat ca in calitate de presedinte PNL Bihor dar si de secretar general al liberalilor, Ilie Bolojan a pierdut alegerile parlamentare, înroşind judetul şi România, ceea ce denota ca nu exceleaza la capitolul talent si pricepere politica. Discursul Luciei Varga a fost insa huiduit de o parte semnificativa a salii.

In conducerea filialei, au mai fost alesi doi prim vicepresedinti. Acestia sunt in ordinea voturilor adunate, Gheorghe Carp si Gavrilă Ghilea . Cum pentru cele 8 posturi de vicepresedinti au candidat tot atatea persoane a fost clar ca vor ajunge toti in aceste functii. E vorba de: Liviu Andrica, Florin Birta, Călin Graţian Gal, Janos Kiss, Tudor Sebastian Lascu, Ioan Mărcuş, Mihai Florin Sferle şi Ioan Coloman Todoca.

 

Distribuie informația
Alte știri