PNL-ul nu mai e partid ci o Unitate Militara. O spune un bihorean, fost senator liberal

Cristian Bodea nu se întoarce în partidul din care a facut parte. Are si o explicatie in acest sens. El sustine ca PNL-ul repetă scenariul PDL-ului și va muri în același timp cu stăpânul.

”Mă tot îndeamnă unii și alții să mă întorc în PNL. Și, când le spun tuturor că nu ai cum să întorci un mort de la groapă, fac ochi mari. Atât cei din baza PNL, cât și cei rămași îndrăgostiți de vremurile lui bunicele, nu reușesc să vadă că ăsta nu mai e partid, că nu mai există democrație acolo, că e doar o Unitate Militara (U.M.) de Propagandă, în serviciul echipei din spatele lui Iohannis. Pe lângă UM de Justiție, pe lângă U.M. de Informații și ce unitățile naibii or mai fi având păpușarii sasului în portofoliu.

De doi ani văd clar cum PNL repetă scenariul PDL, cuvânt cu cuvânt, pas cu pas. Doar că PDL a mai trăit o iarnă pentru că a vrut „Tăticul” să le-o pună pe Elena și Blaga i-a suflat cu nerv partidul de sub nas. Altfel, mureau odată cu el definitiv. La PNL, însă, e invers, s-a lucrat intens la epurare și control, așa că partidul a rămas captiv Președintelui-Dictator. Și, ca orice slugă de faraon, va muri odată cu stăpânul.”

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri